Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - fénykardot a szomszéd szívébe

|

Már nem vagyunk többé barátok vagy szomszédok. Mindenki választ egy oldalt, és kezdődjön a nagy összecsapás. A Star Wars: The Old Republic olyan élőszereplős trailert kapott, hogy az ember leginkább azzal játszana.

Hirdetés

Hamarosan jön a The Dread War frissítés, ajándékot is osztanak a toborzásért, tehát nem mondható el, hogy az EA nem akarja nagyon, hogy az SWTOR legyen megint AZ MMO.

Persze a nagy felhajtáshoz nagy költségvetés kell. És akkor például lehet olyan élőszereplős reklámot készíteni, amelynek segítségével minden szunnyadó rajongó szívében megmozdul valami. Tipikusan tökéletes hangulatcsináló, legszívesebben én is az udvaron kaszabolnám vagy lövöldözném a szomszédokat - itt a bizonyíték arra, hogy nem a játékok, hanem az előzetesek teszik erőszakossá a szerencsétlen felhasználókat. Na de inkább nézzük a videót:

Ugye, hogy olyan nem rossz? Nem is a játékot, ezt szeretném kipróbálni...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)