Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - hívd meg egy barátod, ajándékot kapsz

|

Most itt a remek alkalom, hogy újabb ismerősöket csalogassatok be (vagy vissza) az SWTOR világába, mert így nem csak ők, hanem ti is nagyon jól járhattok.

Hirdetés

A BioWare free-to-play MMO-ja, a Star Wars: The Old Republic világa folyamatosan fejlődik, nemrég megjöttek a megülhető Tauntaunok a Titans of Industry frissítéssel, most pedig egész csábító ajándékok várnak titeket, ha sikerül barátaitokat játékra invitálni.

Minden jelenlegi előfizető kapott egy egyedi linket, ezt kell továbbküldenie ismerőseinek, akik ha regisztrálnak, megkapják a Jumpstart Bundle-t a gyors fejlődéshez, illetve ha korábban már játszottak az SWTOR-ral, 7 napos előfizetést, egy ajándék karakterátvitelt és egy Preferred Friends Bundle-t is magukénak tudhatnak. Természetesen a meghívó felek sem maradnak jutalom nélkül, számukra Cartel Coinokat, egy Kurtob Alliance Speedert és jónéhány Battle Droid petet tartogat az ajánlat. Bővebb infót itt találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)