Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - jutalmat kapnak a semleges játékosok is

|

Nem muszáj oldalt választanunk a Star Wars: The Old Republic-ban ahhoz, hogy érvényesülni tudjunk.

Hirdetés

"Tudtuk, hogy lesznek olyanok akik kényszert éreznek, főleg a maximalisták, hogy teljesen a világos vagy sötét oldalnak kötelezzék el magukat" - mondta James Ohlen, a játék igazgatója.

"Azok számára is van egy rendszerünk, akik inkább középen szerentének maradni. De ez később jön majd elő." Ohlen állítása szerint a BioWare nem szerette volna ráerőltetni a Star Wars: The Old Republic játékosaira, hogy mindenképp választaniuk kelljen, melyik eszme iránt kötelezik el magukat. A Világos és Sötét oldal képviselői is megkapják jutalmaikat, de ezek a jutalmak nem befolyásolják nagymértékben a végjátékot, mert az azt jelentené, hogy a játékosok nem vehetnének részt egy hadműveletben anélkül, hogy teljesen a Világos vagy Sötét oldalra állnának. A semleges játékosokat Grey Jediknek, azaz Szürke Jediknek nevezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)