Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - ha nem vagy előfizető, bukhatod a karaktered nevét

|

A Rift után az SWTOR-ban is tisztogatás lesz - aki nem előfizető, jelentkezzen be mihamarabb.

Hirdetés

A BioWare játékát ingyenessé válása után rengetegen kipróbálták, majd miután rájöttek, hogy nem nekik való, magára hagyták karakterüket az SWTOR kegyetlen világában.

Múlt vasárnap tette közzé a Riftet üzemeltető Trion Worlds, hogy az inaktív karakterek neveit felszabadítja, és a PCGamesN értesülései szerint hasonlóra készül a BioWare is. A jelenlegi előfizetőknek nem kell aggódniuk, az ő karaktereik biztonságban vannak, ugyanakkor azok, akik ingyenes felhasználói fiókkal rendelkeznek, tizes szint alattiak és kevesebb mint 6-szor játszottak, vagy 40-as szint alattiak és már 120 napja nem léptek be, bajban vannak. A Preferred státuszú játékosok esetében minden olyan karakter neve felszabadul, amelyik tizes szint alatti és 90 napja nem volt használva, ahogy azok sem ússzák meg, amelyek harmincas szint alattiak és 180 napja nem játszottak velük. (Szegény magányos karakterek, hát nincs nektek szívetek?) Ha eljutottatok a harmincas szintig, nem kell aggódni, a 30 feletti karik nincsenek veszélyben. Hogy ne kapja meg más egyedi neveteket, jelentkezzetek be november 11 előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)