Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - bejelentették a legújabb kiegészítőt

|

Még idén újabb kalandokkal bővül a Star Wars: The Old Republic MMO, már az új kiegészítő címét is tudjuk.

Hirdetés

A Star Wars Celebration Europe valóban egy ünnep a messzi messzi galaxis rajongói számára, hiszen rengeteg hír érkezik jelenleg is a Csillagok háborúja univerzumával kapcsolatban. Most például a BioWare MMORPG-je kapcsán érkeztek fontos bejelentések.

A 2011 végén elstartolt Star Wars: The Old Republic ugyanis hamarosan egy új kiegészítővel bővül. Egyelőre még csupán annyit tudunk biztosan, hogy a bővítmény a Knights of the Eternal Throne címet kapja és majd valamikor idén ősszel jelenik meg.

Fent megnézhettek egy előzetest, melynek végén egy koncepciórajz erejéig az új kiegészítőről is szó esik, valamint kiderül, hogy már több mint 87 millió karaktert kreáltak meg a játékosok a The Old Republic MMO-ban. Ezeknek a hősöknek 47%-a Köztársaság, 53%-as pedig a Birodalom oldalán áll. Ők összesen már több mint másfél milliárd óra játékidőt pakoltak bele a Star Wars: The Old Republic-ba.

Ti játszotok még az 5 éves Star Wars MMO-val?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)