Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - nézd meg az új kiegészítő első óráját

|

Ha nem zavarnak a Star Wars: The Old Republic - Knights of the Eternal Throne elejével kapcsolatos spoilerek, egy egész órányi játékmenetet megnézhetsz az első fejezetből.

Hirdetés

Alig több mint egy hét múlva, december 2-án megérkezik a Star Wars: The Old Republic következő kiegészítője, a Knights of the Eternal Throne. Ennek a történetét korábban már bemutatta egy látványos trailer, de most még többet tudhatunk meg a cselekményről - már ha szeretnénk.

A Polygonnak ugyanis egy egész órát alkalma volt közzétenni a játék első fejezetéből, ami jó néhány sztoripillanatot tartalmaz. A Knights of the Eternal Throne-ban a BioWare elvetette az előző kiegészítő kísérletét, hogy havonta, több epizódban jelentessék meg a sztorit. A történettel kapcsolatban egyébként a készítők rendkívül szerencsésnek tartják magukat, hiszen hatalmas szabadságot ad nekik, hogy 3000 évvel a filmek története előtt játszódnak az általuk kitalált cselekmények.

De meséltek a felvételeket kiadó lapnak a játékmenetről is, amiben központi szerepet játszik majd egy érdekes új fejlődési rendszer, a Galactic Command. Mivel a Star Wars: The Old Republicban konkrétan a galaktikus trónt is megszerezhetjük, mostantól elsősorban az számít majd, milyen jó parancsnokok vagyunk, ezen a területen pedig 300 szintet léphetünk majd. A nehezebb feladatok teljesítésével gyorsabban begyűjthető szintek pedig rendkívül fontosak lesznek, ugyanis a készítők elmondása szerint a szintlépéskor kapott dobozok lesznek új felszerelési tárgyaink elsődleges forrásai.

Ti várjátok már az új kiegészítőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)