Hirdetés

Star Wars The Old Republic: Knights of the Fallen Empire - megjelent, itt a launch trailer

|

A BioWare kiadta a Star Wars: The Old Republic legújabb kiegészítőjét, a Knights of the Fallen Empire-t, a megjelenést pedig egy launch trailer koronázta meg.

Hirdetés

Először az E3 2015 során vehettük közelebbről is szemügyre a Knights of the Fallen Empire névre hallgató kiegészítőt, amely az alapjaiban változtatja meg a BioWare Star Wars MMORPG-jét, a Star Wars: The Old Republicot. Később felbukkant a gamescom 2015-ön is, ahol a Fallen Empire történetében központi szerepet játszó Outlandert mutatták be

A Star Wars The Old Republic: Knights of the Fallen Empire megjelenésekor a sztori első kilenc fejezete jelenik meg, amit később további epizódokkal bővít majd a BioWare. Abban az időben járunk, amikor a galaktikus háborúnak már vége, a Köztársaság és a Birodalom is elbukott az Eternal Empire miatt. A játékos által irányított karakter sem járt jól, elvégre karbonitba fagyasztották, majd öt évvel később egy társa talál rá azzal az üzenettel, hogy ő az utolsó reményük. A történetnek és a kiegészítő újdonságainak a Knights of the Fallen Empire előzetesünkben olvashattok utána, alant pedig a megjelenés alkalmából kiadott trailert nézhetitek meg: 

Noha az alapjáték egy ideje már free-to-play, a Star Wars The Old Republic: Knights of the Fallen Empire prémium tartalomnak számít, így csakis az férhet hozzá, aki előfizető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)