Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - Melegszik a helyzet

|

Idén márciusban kitágul a galaxis, de nem csak új helyszíneket hoz az első kiegészítő.

Hirdetés

A SWTOR kissé magára talált mióta átment a manapság divatos free-to-play formába. Ennek örömére érkezik is az első kiegészítő, ami a hangzatos Rise of the Hutt Cartel nevet kapta a keresztségben. Az ilyenkor szokásos bővítésekre számíthatunk, úgymint 5 szinttel emelkedik a szintkorlát, találunk egy új bolygót, néhány új rendszert, skilleket, miazmás.

Ami már nem annyira szokványos, hogy a Rise of the Hutt Cartel elhozza az azonos nemű karakterek közötti románc lehetőségét. A BioWare szerint már régóta igénylik ezt a featuret a játékosok, ők pedig hallgatnak rájuk. A kiegben azonos nemű karakterek bonyolódhatnak egymásba, sőt hasonszőrű NPC-ket is felszedhetünk. A rendszert folyamatosan fejleszti majd a csapat, így akár a kiegészítőben debütáló új sztoriszálakban is helyt kaphat az új lehetőség valamilyen formában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)