Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - kezdődik az űrháború

|

A Star Wars filmek legizgalmasabb jelenetei elevenednek meg a jövő hónapban érkező tartalmi bővítéssel.

Hirdetés

A Star Wars: The Old Republicban eddig is voltak űrhajóink, melyekkel világmegváltó küldetéseink során utazgathattunk a galaxis egyik pontjából a másikba. Ezúttal másra fogjuk használni ezeket a csodálatos eszközöket: csatába vonulunk.

A Galactic Starfighter kiegészítést letöltve mindenki bepattanhat egy Starfighter volánja mögé, hogy társai oldalán megküzdjön az ellenséges frakció pilótáival. A tartalomnak köszönhetően 12v12-es PVP viadalokban vehetünk részt az általunk testreszabott hajókkal, és a tiszta mókán túl értékes jutalmakban is részesülhetünk. Az irányítás várhatóan nem lesz a leghitelesebb repülő szimulátorokat megszégyenítően komplex, viszont a móka kellőképpen izgalmasnak ígérkezik, amit az alanti videó is bizonyít.

A Galactic Starfighter tartalom az előfizetők számára december 3-tól lesz elérhető, a Prefered Statust viselők január 14-én csatlakozhatnak, míg a köztársaság ingyenes lakóinak február 4-ig kell várniuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)