Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - nehéz melegnek lenni

|

Hamarosan elérhetővé válik a melegházasság lehetősége, ennek azonban komoly feltételei vannak.

Hirdetés

A Star Wars: The Old Republic felhasználói számos dolgot hiányolnak a játékból, köztük például azt, hogy egy pajtásuk azonos nemű karakterével házasíthassák játékbeli másukat.

A BioWare viszont hallgat a nép szavára, a Rise of the Hutt Cartel kiegészítő megjelenése után semmi nem állhat a frigy útjába. Illetve ez ebben a formában nem igaz: a melegek csak egy külön bolygón, a Makeben házasodhatnak össze, mi több, flörtölniük is csak itt szabad. A bolygóra emellett csak azok tehetik rá lábukat, akik magas fejlettségi szinten vannak, illetve hajlandóak valódi pénzt áldozni rá. Azt, hogy mi a minimális szintkorlát és mennyibe kerül a vízum, egyelőre még nem tudjuk, de a kiegészítő tavaszi megjelenéséig minden bizonnyal ki fog derülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)