Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - megjött az Onslaught, nem fogunk unatkozni

|

Kezdetét vette az MMO sztorijának következő fejezete, amely során ismét összecsapnak egymással a Jedik és a Sithek. Akad bőven új cucc, faj és bolygó is, akkor mehetünk is vissza az SWTOR világába.

Hirdetés

Lassan már nyolc éve a piacon van a BioWare MMORPG-je, a Star Wars: The Old Republic, aminek még mindig van egy egészen stabil törzsközössége. Sőt, még a fejlesztők is bőszen frissítik a játékot, és nemrég meg is érkeztek a legújabb extra tartalmak.

Hirdetés

Már elérhető a játékhoz a minden előfizető számára ingyenes, Onslaught nevezetű kiegészítés, amiben újfent egymásnak esik a Galaktikus Köztársaság és a Sith Birodalom. Ezen kívül 75-re növekedett a maximális elérhető szint, érkezett egy csomó új cucc, illetve bekerült egy ősi bolygó, az Onderon, valamint egy kivájt aszteroidába épített város, Mek-Sha. Természetesen jöttek új tennivalók és küldetések is, szóval érdemes lehet visszanézni a játékba, ha érdekel titeket, hogyan folytatódik a történet.

Az újdonságok között van még egy vadonatúj játszható faj is, a nautolan, így ismét jó okkal indíthatnak a játékosok egy újabb alt karaktert. Ezekkel a csápos, kétéltű űrlényekkel egyébként számos Star Wars-alkotásban találkozhattunk már, hiszen például a filmekben és a Clone Wars sorozatban szereplő Kit Fisto is ehhez a fajhoz tartozik.

Természetesen trailer is érkezett a kiegészítőhöz, íme:

Ti visszatértek megnézni az újdonságokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)