Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - patch 1.3 részletek

|

A Csillagok háborúja témájú mmo úgy látszik túlélte a nehéz hónapokat - újabb patchek várhatóak.

Hirdetés

400000 körüli játékost veszteni senkinek sem könnyű, főleg nem egy viszonylag újonnan induló mmorpg-nek. Jó hír azonban, hogy töretlen a bizalom, készülnek a Patchek. 

A nagyobb, 1.2-es foltozás után, amely főleg tartalmi részekre koncentrált, az 1.3-as funkcionalítás javító és növelő patch lesz. Legfontosabb változtatások: 

Végre bekerül a játékba a játékosok által régóta követelt csapat-kereső rendszer, ami megkönnyíti a flashpointok és operationok végigjátszását. 

Egyelőre Star Wars: The Old Republic szervereket nem terveznek összevonni, de lesz lehetőség a szerverek közötti vándorlásra. 

Újfajta craft lehetőségek - minden zöld és ennél jobb tárgy kaphat majd Augment szlotot egy Augment tábla és a crafterek által gyártott kit segítségével. 

Adaptive Gear - a "szép" páncélunk is átveheti a csúnya, de erős páncél tulajdonságát, így csatázhatunk majd "látszólag" egy szál pendelyben. 

A Legacy rendszer segítségével saját játékstílusodra hangolhatod majd karakteredet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)