Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - új kiegészítő, bezárt szerverek

|

Némi mozgolódás történik a Star Wars: The Old Republic környékén - új kiegészítő jelenik meg, néhány szervert viszont bezárnak.

Hirdetés

Kezdjük a jó hírrel. A Star Wars: The Old Republic új kiegészítője április 14-én jelenik meg (a GDC 2013 keretében jelentették be), a címe pedig Rise of the Hutt Cartel. A BioWare MMO-jának játékosai ezúttal a méretes huttokkal vehetik fel a küzdelmet.

Akik január 7. előtt rendelték elő a csomagot, öt nap előnyt kapnak, hogy 55-ös szintre vigyék karaktereiket, s felfedezzék a Makeb nevű új bolygót. Fontos újítás még a február óta tesztelt Scum and Villainy patch is, amelyet szintén tartalmazni fog a 10$-os csomag.

Nemrég a World of Warcraft kapcsán történt hasonló eset: a BioWare bejelentette, hogy az Asia Pacific szervereket bezárják, és Észak-Amerika szervereire költöztetik át a játékosokat. A Mastar Dar'Nala (PvP) játékosai a The Bastion-ra költöznek, a Gav Daragon (RP-PvE) vendégei a Begeren Colony-ba, a Dalborra felhasználói pedig a The Harbinger-re. Egyelőre a fejlesztők nem tudják megmondani, mikor esedékes, kicsit bezavarnak a különféle frissítések és az új kiegészítő. Hogy a Star Wars: The Old Republic magyar játékosait ez mennyiben érinti, az csak annyitól függ, hol kalandoztok: ha az említett szerveren, legyetek résen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)