Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - Segítség a karakteralkotásban

|

A BioWare különböző tutorialokkal próbálja segíteni az újdonsült Star Wars: The Old Republic játékosok boldogulását.

Hirdetés

A Star Wars: The Old Republic minden fejlesztője egyben a játék nagy rajongója és felhasználója is, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy az újonc játékosok ne tévelyedjenek el az egyébként cseppet sem bonyolult MMORPG-ben.

A BioWare éppen ezért afféle videó-tutorialokkal szeretné tisztázni a fejekben a Star Wars: The Old Republic különböző aspektusait: a mai lecke nem más lesz, minthogy miképp kell karaktert alkotnunk. Szerintem aki életében legalább egyszer próbálta már az idejét MMO-val elütni, az nem esik kétségbe némi szépség és testrészopcióktól, mindenesetre a BioWare próbál mindenkire figyelni, így a következő segítséggel rukkolt elő:

Ti mit gondoltok a dologról: kellenek ilyen videók vagy a BioWare összpontosítsa másra feles energiáit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)