Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - íme a Shadow of Revan launch trailere

|

Nemrég megjelent a Star Wars: The Old Republic legújabb kiegészítője, a Shadow of Revan, amellyel kapcsolatban még adósotok vagyunk az utolsó előzetessel.

Hirdetés

A BioWare free-to-play MMORPG-je, a Star Wars: The Old Republic a közelmúltban megkapta legújabb bővítményét, a Shadow of Revant, amelyben egy régi ismerőssel nézhetünk ismét szembe. 

Ahhoz, hogy Revan ördögi tervét megállítsuk, öt új sztoriküldetést kell teljesítenünk új bolygókon (a Rishi és a Yavin 4), vadonatúj képességekkel és felszerelésekkel, de a legfontosabb mégiscsak az, hogy mindeközben immár 60-as szintre fejleszthetjük karakterünket.. Említésre méltó még a karakterünk testreszabását árnyaló és egyúttal a fejlődési fát váltó új Discipline rendszer is, valamint a további - magas szintű játékosoknak szánt - Flashpoint és Operation tartalmak is. További részletek a korábbi hírünkben, alant pedig a Star Wars: The Old Republic új kiegészítőjének launch trailerét vehetitek szemügyre:

A Shadow of Revan december kilencedikén jelent meg és 19.99 dollárért (~4960 forintért) beszerezhető. Az alapjáték továbbra is ingyenes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)