Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - HK-47 fejlettebb változatát is irányíthatjuk

|

A Star Wars MMO bónusz küldetésében a Knights of the Old Republic emlékezetes droidjának új verziója felett vehetjük át az irányítást.

Hirdetés

A Knights of the Old Republic játékosainak kapásból beugorhat HK-47 sajátos beszédstílusa, és a vele folytatott fekete humorral fűszerezett párbeszédek. A Star Wars: The Old Republic új pályáján HK-47 egy fejlettebb változatával, HK-55-el játszhatjuk végig a Shroud of Memory küldetést.

HK-55 kalandja mindazok számára már holnaptól elérhető lesz, akik már legalább január óta előfizetők. A küldetés játékideje körülbelül másfél óra. Emellett októberben sem maradunk extra tartalom nélkül, hiszen akkor fog érkezni a következő kiegészítő, a Knights of the Eternal Throne.

Nektek hogy tetszik a Shroud of Memory?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)