Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - tervek az 1.1-es patch után

|

Hamarosan az élő szerverekre is felkerül az 1.1-es peccs - a Bioware elmondta, mi várható azután.

Hirdetés

Az 1.1-es Star Wars: The Old Republic javítás elindítja az új "Rise of the Rakhgouls" sztorit, emellett rengeteg bugfixet, javítást és néhány módosítást tartalmaz - ezekről írtunk már.

James Ohlen, a játék igazgatója most elárulta, mi várható ezek után.

"A márciusban várható következő update egy új bolygót is tartalmaz majd, amelyen egy új operation is megtalálható lesz, amelyet 8 vagy 16 játékos játszhat. Emellett lesz egy vadiúj Warzone is a játékban. A Legacy system lényege és jó része is ebben a foltozásban érkezik majd a Star Wars: The Old Republicba" - tette hozzá. A Legacy rendszer egy motiváló és jutalmazó rendszer a játékosoknak, hogy további karaktereket hozzanak létre.

"Azt mondhatom" - folytatta az igazgató - "hogy sokkal agresszívebben tervezünk tartalmakat hozzáadni a játékhoz, mint a jelenleg megszokott World of Warcraft ütemezés. Új guild funkciók kerülnek be - például a guild bank, sőt az űrharcot is átalakítjuk majd - amely így sokkal jobban használható lesz az endgame játékosoknak. "

Bekerül a Star Wars: The Old Republicba a PvP rangsorolás is. Erről azt mondta James Ohlen - "a PvP közösség számára ez nagyon fontos - össze akarják magukat mérni másokkal. Mi ezt beépítjük - így elmondhatom, hogy márciusban rengeteg új tartalmat adunk majd."

További fejlesztésekről a következőt mondta: "Azt akarjuk, hogy a galaxis sokkal élőbb legyen, így van egy komplett csapatunk, amely csak azon dolgozik, hogy legyenek események a galaxisban. Erről majd a jövőben többet elárulunk.

"Több csapatunk is van, akik tartalmakon és új rendszereken dolgoznak, sőt már vannak embereink, akik a harmadik patchet készítik."

Hogy mi lesz a harmadik nagy patchban, arról a játék igazgatója nem beszélt, csak annyit mondott el: "tudjuk, hogy a játékosaink elvárják a folyamatos növekedést, és azt figyelik, vajon támogatni fogjuk-e a játékot új tartalmakkal. Mi be fogjuk bizonyítani, hogy igen!"

Komplett csapatok vannak a Bioware-nél, akik a fejlesztéseken és a bugirtáson dolgoznak.

"Ugyan nem tudok pontos dátumot a harmadik patchre, de nagyon agresszívek leszünk, meg kell győzni a rajongóinkat, hogy komolyan gondoljuk, hogy sűrűbben adunk majd új tartalmakat, mint a piac más szereplői."

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)