Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - megjöttek a megülhető Tauntaunok

|

A mai napon vált elérhetővé az SWTOR Titans of Industry nevű frissítése, ami többek között a játék első állat mountját is elhozza nekünk.

Hirdetés

A free-to-play Star Wars: The Old Republic háza táján nem áll meg az élet. Miután megkaptuk magunk mellé az Endor második holdjáról érkezett Ewokokat, már itt is a következő frissítés, benne a Czerka Corporation magántulajdonú holdjával, a CZ-198-cal.

A Star Wars: The Old Republic - Titans of Industry legfontosabb újításai a következők:

CZ-198 - a Czerka által bírtokolt kicsit magánhold, ahol a cég legtitkosabb és legveszélyesebb adatait, kutatásait és technológiáit tárolják. Ide az 55-ös szintűeknek érdemes ellátogatni a naponta változó küldetésekért.

Czerka Corporate Labs, Level 55 Flashpoint - a CZ-198-on található Czerka központ, ahol Rasmus Blyst, a Czerka legveszélyesebb fegyvereit kifejlesztő tudóst kell elpusztítani.

Czerka Core Meltdown, Level 55 Flashpoint - a CZ-198 kutatóintézete össze készül omlani, a játékosoknak pedig az idővel versenyezve kell megállítani a pusztulást és felvenni a harcot a The Vigilant nevű félelmetes biztonsági rendszerrel.

Három új Organization - The Adjudicatiors (Köztársaság), Ordnance Acquisition Corps (Birodalom) és a Bountay Brokers Association.

Tauntaun mountok - a Hoth-on, pontosabban az Aurek és a Dorn bázisokon, a Tauntaun Trainereknél és Tauntaun Handleröknel kell keresni a kétlábú, megülhető lényeket. Egy Tauntaun mindenkinek kell.

Új társ - A tizes szinten felüliek a Cartel Marketből érhetik el Treeket, vagy megvásárolhatják kreditekért, ha a Legacy szintjük nagyobb, mint 40.

Új esemény: Bounty Contract Week - Mostantól a játékosok minden hónapban elmehetnek fejvadásznak, hogy galaxisszerte üldözzék a veszélyes bűnözőket.

Ezek mellett megváltoztak picit a textúrák színei is, de hogy pontosan milyen újítások kerültek a 2.3-as Patch-be, azt a Titans of Industry patch note-jában olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)