Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - Válassz oldalt: Agent vs Consular Trailer

|

Rég éreztem már ezt a fajta ürességet: ma hajnalban hat órakor véget ért a Star Wars: The Old Republic bétája.

Hirdetés

S persze, ahogy lenni szokott, lezáratlanul, legalábbis számomra -  sztoriszál kellős közepén lett vége. No sebaj, már csak néhány nap és minden újrakezdődik a Star Wars: The Old Republic és köztem.

Addig is érdekes és érdemes megnézni egy újabb öszehasonlító ajánlót, amely a  sötét oldal Agentjét hasonlítja a másik oldal Jedi Consularjához - ezek természetesen az alap-osztályok, ebből specializálódnak később a karakterek a 10-es szinten. Ahogy az eddigi hasonló videókban is megszoktuk, mindenki a maga portékáját dícséri - magam a bétából tudom, hogy sosem volt igazán megállapodás arról, melyik osztály a legjobb.

Most pedig lássuk: Agent vs. Consular videót:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)