Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - visszatér egy régi ismerős (videó)

|

Hamarosan megérkezik az SW:TOR legújabb kiegészítője, amelyben számos újítás mellett egy korábban megismert sith is szerephez jut.

Hirdetés

A free-to-play játékosok még meg sem kapták a Star Wars: The Old Republic harmadik kiegészítőjét, a Bioware már az év végén megjelenő negyedik részről beszél.

A kiegészítőről eddig nem sokat tudtunk azon kívül, hogy még ebben az évben megkapjuk majd (lehet, hogy nem is mindenki, csak az előfizetők), de a Bioware azt ígérte, hogy a hó vége felé lerántják a leplet néhány részletről. Az első videó már meg is érkezett, és bár túl sok mindent nem tudtunk meg belőle, egy fontos titokra fény derült.

A videóból kiderül, hogy a Knights of the Old Republic egyik ikonikus karaktere, Revan fontos szerephez jut majd. Az egykori jedi lovagot sith páncélban és lila fénykarddal látjuk viszont, így könnyen elképzelhető, hogy visszatért a sötét oldalra és a következő kiegészítő raidjein köszön majd vissza. Kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)