Hirdetés

Így ért szomorú véget az aszteroida mezőben manőverező TIE Fighter

|

A TIE Fighterek sok mindent kibírnak, de az aszteroida mező nincs ezek között. A LEGO verziók meg még kevésbé bírják a gyűrődést.

Hirdetés

Emlékeztek még arra, amikor a LEGO AT-ST kapta meg a farönköket oldalról, aztán ripityára törve hevertek az építő asztalon? Na, nagyjából ugyan ez a képlet, csak ezúttal aszteroidákkal és TIE Fighterrel.

Minden az erőszaktól és véres képektől tartó nézőt biztosíthatunk arról, hogy a pilóta túlélte a műveletet, bár a gép már nem volt ennyire szerencsés. Ami Vadernek gond, az nekünk élmény, hiszen megnézhettük, ahogy egy meglehetősen drága készlet törik rapityára. A Birodalom csekkfüzete elég vastag lehet, ha sikerült kifizetni két halálcsillagot. Ennyi még belefér.

Mondjuk azok a kavicsok inkább tűnnek a Dunából gyűjtött köveknek, mint aszteroidáknak, de azért ezzel még együtt tudunk élni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)