Hirdetés

Star Wars VII trailer - itt a Grand Theft Auto V változat

|

Amíg a Grand Theft Auto V PC-s változata meg nem jelenik, valószínűleg nem lesz a játékban Millenium Falcon és X-Wing. A vele készült trailer még így is tökéletes.

Hirdetés

Ha összefűznénk minden eddig megjelent Star Wars VII trailert, már több trilógiát is kirakhatnánk belőle, de amíg ilyen zseniálisak, felőlünk jöhetnek.

Azt tudjuk, hogy ez a pár képkocka milyen kreatívvá teszi az embereket, és azt is, hogy a Grand Theft Auto V-ben mennyi lehetőség van. Powerlight-13 fáradságos munkával, a játék segítségével alkotta meg a Star Wars: Az ébredő erő előzetesét, amiben ugyan X-Wingek helyett vadászgépek, Millenium Falcon helyett pedig egy jet szerepel, ezek elhanyagolható apróságok. BB-8 mása meg aztán a kis költségvetésű kellékek csúcsa. Nézzétek.

Ha már GTA V, figyeljétek a GSO-t jövő héten is, a Rockstar ugyanis valószínűleg karácsony tájékán jelenti be a gépigényt. Nehogy egy ilyen év után pihenjen az egyszeri játékújságíró.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)