Hirdetés

De mi a helyzet a Visceral és a Motive Star Wars játékaival?

|

Az EA, azon belül is a gyönyörű Jade Raymond tett helyzetjelentést a Visceral Games és a Motive Studios Star Wars címeivel kapcsolatban. Kaptunk tőle egy bejelentést is.

Hirdetés

Megelőzve az Electronic Arts saját E3-as eseményét a vállalat honlapján felbukkant egy bejegyzés, amelyben Jade Raymond arról ír, hogy jelenleg mi a helyzet a Visceral Games-nél és a Motive Studios-nál formálódó Star Wars játékokkal, hogyan halad a fejlesztésük. 

A Raymond-által alapított Motive csapatának legfőbb híre, hogy bővült a stúdió, most 65 játékipari veteránt foglalkoztatnak és hetente csatlakoznak hozzájuk tapasztalt új fejlesztők annak érdekében, hogy felejthetetlen akciójátékokat készítsenek. A bájos hölgy szerint jól haladnak az akció-orientált Star Wars projektjük munkálatai, miközben ezzel párhuzamosan feltérképezik a lehetőségeket az új IP-jükkel kapcsolatban. 

Raymond említést tett a Dead Space fejlesztőinél, a Visceral Games-nél formálódó Csillagok háborúja játékról is, amely szerinte néhány év múlva mutatkozhat csak be, de a csapat most éppen egy nagyon izgalmas fejlesztési szakaszba lépett. Dicsérte Amy Hennig részvételét is, mondván az ő vezetésével a "kreatív folyamatok egyszerűen csodálatosak", egy úttörő projektet készítenek éppen, ráadásul az Uncharted játékok nemrég a Visceralhoz igazolt írója együttműködött a LucasFilm kreatív vezetőivel, hogy egy új és hiteles Star Wars történetet mesélhessen el nekünk. 

Az EA azt tervezi, hogy mindkét Star Wars címről megoszt majd új részleteket az elkövetkező hónapokban, de Jade Raymond arról nem nyilatkozott, hogy ezek esetleg ott lesznek-e az E3 alatti EA Playen vagy sem. Az mindenesetre beszédes, hogy úgy köszönt el a bejegyzés végén, hogy viszlát pár hét múlva. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)