Hirdetés

Star Wars Visceral - kiszivárogtak a sztori első részletei?

|

A MakingStarWars.net egyik írója közzétett pár érdekességet a Visceralnál készülő Star Wars játék történetével és főszereplőjével kapcsolatban.

Hirdetés

Az E3-on csak a Star Wars Battlefront 2 kapott szerepet a készülő Star Wars játékok közül, a Visceral játéka még csak egy rövid említés erejéig sem képviseltette magát. Ennek oka az volt, hogy nem akarták elnyomni a BF2-t valami más, hasonlóan vagy még inkább izgalmas játékkal, de továbbra is úgy tűnik, reális a 2018-as megjelenés Amy Hennigék alkotása esetében.

Hirdetés

A MakingStarWars.net információi szerint a Visceral egyelőre név nélküli játéka az Egy új remény és A Birodalom visszavág között játszódik. A főhős egy Dodger becenevű fickó lesz (akit egyébként Todd Stashwick alakít), aki elhagyta otthonát, hogy ne kelljen a birodalmi sereghez csatlakoznia. Azért, hogy ne érjék utol, a bűnözői alvilágban keresett menedéket. A helyzete még rosszabb lett, miután felrobbant szülőbolygója, az Alderaan, a Halálcsillag elpusztítása pedig az egész alvilágot felforgatta, ami egyszerre vált számára veszélyessé és nyitott meg előtte lehetőségeket. A történet akkor kezdődik, mikor Jabba munkát ajánl Dodgernek, melynek fizetségéből levetetheti magát az alderaani túlélők körözési listájáról, viszont időközben rájön, mire akar használni a Birodalom egy bizonyos fegyvert. 

Arzenáljában megtalálható lesz egy fényostor/fénylasszó, illetve egy pisztoly. Előbbivel elvileg magához tudja húzni ellenfeleit. Egyelőre nagyjából ennyit tudni, és bár az oldal azt állítja, a fent leírtak hiteles forrástól származnak, mi azért legyünk kételkedők. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)