Hirdetés

Egy rajongó Unity Engine-nel reprodukálta az eredeti X-Wing játékot

|

Egy rajongó a Unity Engine segítségével készített egy prototípust, amely az 1993-as X-Wing játékélményét igyekszik felidézni.

Hirdetés

Számtalan kiváló Star Wars témájú videojáték jelent meg az első film megjelenése óta, ezek között pedig az egyik legkiemelkedőbbnek számít az 1993-as X-Wing, amelyben a címszereplő űrhajó pilótafülkéjéből vehetjük fel a küzdelmet az ádáz Birodalom ellen.

David Esparza Guerrero ezt a játékot elevenítette most fel a Unity Engine segítségével, ráadásul nem is akárhogyan. Az XWVM lényege, hogy az eredeti játékhoz tartozó fájlokat kiolvassa a játék GoG-os mappájából, majd ezek alapján játszhatjuk végig az eredeti küldetéseket csak modernebb külsővel és esetleg néhány olyan feature-rel, amelyek már csak az eredeti játék folytatásaiba kerültek be.

Persze a készítő szeretné kihangsúlyozni, hogy az aktuális változat még csak pre-alfa, így még várnunk kell egy kicsit, mielőtt mi magunk is lecsaphatunk egy kipróbálható verzióra.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)