Hirdetés

Mától játszható egy rakás régi Star Wars játék Xbox One-on

|

A klasszikus Battlefrontok, a Republic Commando és a Jedi Academy is bekerült az eredeti Xboxra megjelent, de Xbox One-on is játszható játékok kínálatába.

Hirdetés

Nemrégiben szóltunk arról, hogy április folyamán két hullámban jönnek xboxos játékok One-ra. Az első adag április 17-én jött, most pedig itt a második, nagyrészt Star Wars játékokból álló felhozatal.

Hirdetés

A Battlefront, a Battlefront II (az eredetik, nem az EA-féle, egy-két évesek), a Jedi Knight: Jedi Academy, a Jedi Starfighter, a Knights of the Old Republic II: The Sith Lords és a Republic Commando a lemez behelyezése után indul, vagy az Xbox Store-ban való megvásárlást követően válik játszhatóvá. Ezek mellett szintén ma érkezett a Destroy All Humans, a Full Spectrum Warrior, a Mercenaries: Playground of Destruction, az MX Unleashed, valamint a Panzer Elite Action: Fields of Glory.

Melyik régi Star Wars-játékot szerettétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)