Hirdetés

Star Warst csináltak a Skyrimből

|

Minek hangosan kiabálni, ha fénykarddal is hadonászhatunk?

Hirdetés

Néha már azt is nehéz észben tartani, hogy hányféle kiadás készült már a The Elder Scrolls V: Skyrimből, ha pedig a játékhoz elérhető modokról van szó, akkor szinte lehetetlen megmondani, mennyi rajongói alkotás is érkezett 2011 óta.

Nyilván az sem újkeletű dolog, hogy valaki George Lucas messzi-messzi galaxisával kombinálja a Bethesda kalandját, de nemrég elérhető lett egy mod, ami meglepően ügyesen szövi össze a két univerzumot.

Hirdetés

A Special Editionhöz elérhető Star Wars Redux 2022 szépen beleilleszkedik az alapjátékba, így nem kell a konzollal bajlódnunk ahhoz, hogy Jediként vagy Sith-ként kalandozzunk a fagyos Skyrimban. Kalandjaink során rohamosztagosokkal és lázadókkal találkozhatunk, az őrök pedig egészen futurisztikus páncélzatban feszítenek, így tényleg olyan érzésünk lehet, mintha alaposan megkeveredett volna a multiverzum.

A fénykardok mellett a Star Warsból ismert lőfegyvereket használva is hadakozhatunk, ráadásul még droidokkal is bővült a Dwemer frakció, szóval tényleg alapos munkát végzett a mod mögött álló pande4360. Sok új fegyver lövedékét egyébként simán kivédhetjük a fénykardunkkal, tehát új mechanikákat is kapunk, nem pusztán arról van szó, hogy ki lett cserélve néhány textúra.

Ha kipróbálnátok a modot, akkor irány a Nexus Mods oldala, ahonnan seperc alatt be is szerezhetitek azt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)