Hirdetés

StarCraft 2 - az oroszok megszívják

|

Akik Oroszországban élnek, kénytelenek lesznek megszorításokkal játszani a StarCraft 2 többjátékos módját.

Hirdetés

Nem lennék most az orosz játékosok helyében, hiszen a Blizzard elég csúnyán kibabrál velük: ha online szeretnék játszani a StarCraft 2-t, akkor azt csupán havidíj fejében tehetik meg.

Azért igyekeznek kárpótolni a pórul járt játékosokat, méghozzá úgy, hogy a játék DVD-s változata náluk csak 999 rubelbe (kb. 7000 forint) fog kerülni, illetve egy évig ingyenesen lehet multizni. Azonban mintha egy burokba lennének zárva, az Oroszországban vásárolt példányokkal kizárólag orosz játékosok ellen, Oroszországból lehet játszani, tehát aki arra gondolt, hogy kint érdemesebb lenne megvásárolni a játékot, annak érdemes másodszorra is átgondolnia. Aki a standard kiadást választaná, annak 449 rubelt kell kipengetnie. A StarCraft 2 havidíja előreláthatólag 3 euró lesz. Van még egy lehetőség, az örökös tagság vásárlása, ezzel korlátlan ideig, korlátlan térségben lehet játszani (értsd: nem csak Oroszországon belül, hanem a világ bármely pontján élő játékosok ellen). Ezt valószínűleg 30 euróért lehet megváltani. Nem tudni a döntés hátterében mi áll, de egy biztos: a világ többi részén élőknek nem kell félniük. Egyelőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)