Hirdetés

StarCraft 2 - hogy kerültek ide Warcaft 3 karakterek?

|

A Blizzard végre mindenki számára elérhetővé tette a Warcraft 3 modelljeit, így mostantól ezekkel is találkozhatunk majd a Starcraft 2 Arcade módjában.

Hirdetés

A Starcraft 2 Arcade egy portál mindazok számára, akik kicsit többet akarnak kihozni a Starcaft 2-ből és ezt megosztanák a többi játékossal is. Innen tölthetünk le többszáz, általában kifejezetten kiemelkedő minőségű modot, vagy elkészíthetjük sajátjaink a játék szerkesztőjében.

Egyes modok csak a játékmenetre, mások az Starcraft 2 egészére hatással vannak. A rajongók már régóta szerették volna a Warcraft 3-at újraalkotni a Starcraft 2 motorjával, modellek híján azonban ez közel lehetetlen vállalkozás volt. Mostanáig. A Blizzard ugyanis bejelentette, hogy az összes Warcraft 3 modellt elérhetővé tette a PTR-en, hamarosan pedig mindenki más is hozzáférhet majd.

Megtalálható köztük az összes eredeti modell, épületek, effektek, zenék, az egyes fajok kezelőfelületei, sőt, a legfontosabb hősök új modelleket is kaptak. Ez összesen több mint 3000 fájlt jelent. A fejlesztők azt is elmondták, hogy a jövőben kiválogatják majd a legjobban sikerült modokat, hogy azokat mindenki könnyedén megtalálja. A hivatalos bejelentést és a fájlok beszerzésének módját itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)