Hirdetés

Starcraft 2 - hackereket perel a Blizzard

|

A Blizzard 10 amerikai hacker ellen indított bírósági eljárást, mert azok különböző csalásokat készítettek és árultak a Starcraft 2-höz.

Hirdetés

A Blizzard ügyvédeinek azért nincs annyi dolga, mint mondjuk az EA-nél dolgozó kollégáiknak, de néha azért nekik is be kell vonulniuk a tárgyalóterembe. Legutóbb egy Word of Warcrafthoz botokat készítő csapatra húzták rá a vizes lepedőt, mert ezzel megszegték a kiadó által támasztott feltételeket.

Most 10 amerikai fiatalnak kell a tisztelt esküdtszék elé fáradni, hogy bizonyítsák ártatlanságukat, ez azonban nem lesz olyan könnyű. A hackereket azzal vádolják, hogy különböző csalásokat készítettek a Starcraft 2-höz, amiket több weboldalon árusítottak a játékosoknak. A Blizzard követeli az oldalak törlését, valamint a pénzbeli kárpótlás mellett az összes létező hacket is szeretnék megkapni, hogy a jövőben könnyebben védekezhessenek az ilyen jellegű támadások ellen.

A program kijátssza a Blizzard Warden rendszerét, amely megakadályozza a felhasználókat a nem eredeti példányok használatában, valamint blokkolja a különböző kártékony programok valamint csalások használatát. A Warden megkerülése egyértelműen ütközik a felhasználási feltételekkel és az EULA-val, így a Blizzardnak minden jogalapja megvan, hogy lesújtson a csalókra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)