Hirdetés

StarCraft II: Heart of the Swarm eladások - már egymillió példány felett

|

Nem szerepel rosszul a pénztáraknál a StarCraft 2: Heart of the Swarm, sőt nagyon is remekel.

Hirdetés



Idestova másfél hete annak, hogy elrajtolt a StarCraft II: Heart of the Swarm (az ünneplésből mi is kivettük a részünket), ezért izgatottan vártuk, hogy megtörje hallgatását a Blizzard, és elárulja, mennyi fogyott a játékból. Egyelőre csupán az első 48 óra eredményét ismerhettük meg, mi alapján 1,1 millió HotS példány (dobozos és digitális vegyesen) már biztosan gazdára talált. Szerkesztőségünk RTS-re fogékony tagjai azóta is a zergekkel álmodnak, úgy mint Mocsy, aki a mai nap folyamán egy Heart of the Swarm teszt megírása erejéig volt csak képes elszakadni a minden idők egyik legjobb főgonoszának tartott Kerrigantől.



A Blizzard ügyvezetője, Mark Morhaime nem is rejtette véka alá elégedettségét. "Szeretnénk megköszönni a teljes StarCraft közösségnek azt a lelkesedést, amit a Heart of the Swarm felé mutattak, és a támogatást, amiben részesítették. A vadonatúj egyjátékos kampány mellett számos fejlesztéssel igyekeztünk olyan élménnyé varázsolni a StarCraft 2, amit mostantól még jobb játszani, és a nézőket is szórakoztatja. Örömmel tölt el bennünket, hogy azt láthatjuk, mennyire élvezik a Hots-ot a játékosok és a az e-sport rajongói világszerte."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)