Hirdetés

StarCraft 2: Heart of the Swarm - nagy felhajtással jelenik meg

|

A Blizzard Entertainment az egész világon nagy bulit csap március 12-én, amikor is megjelenik a StarCraft 2: Heart of the Swarm. Mi sem maradunk le semmiről.

Hirdetés

Saját hub oldalt kapott a StarCraft 2: Heart of the Swarm március 12-ei megjelenésének napja, a Blizzard ugyanis szeretné nagy felhajtással köszönteni a rajongókat és persze a nagy kiegészítő eljövetelét. Persze a kedvcsináló videók óta mi is szeretnénk már nagyon ünnepelni, fogunk is, hiszen a GameStar oldalán hamarosan bejelentünk majd egy magyar launch rendezvényt is, amelynek szervezésében mi is részt veszünk, de erről majd később.

A Blizzard tud élni, nem a peremvárosi művelődési ház nyugdíjas tánctermében fújnak fel 25 színes lufit, odateszik a bulit keményen. A részletes programról még keveset tudni, de az már biztos, hogy buli lesz Melbourne-ben, Szöulban, Versailles-ban, és a Kalifornia államban található Irvine-ban is, de Tajvan, Brazília, Mexikó, Oroszország és Szingapúr sem marad ki a launch party féle felhajtásból, ahol természetesen versenyek is lesznek (időzónák és a szervezők kénye kedve szerint az események persze máskor lesznek, de a buli adott).

Az viszont biztos, hogy egy napig ezen az oldalon élőben közvetítenek majd minden fontosabb pillanatot a nagy parádéról, addig is ne felejtsétek el, hogy a GameStar előrendelői akciójában egy posztert és egy GameStar magazint is kaptok a StarCraft 2: Heart of the Swarm mellé ajándékba. A magyar nyitóbuliról pedig hamarosan beszámolunk, nézzetek vissza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)