Hirdetés

Starcraft 2: Heart of the Swarm - tatarozás megjelenés előtt

|

Akinek esetleg nincs pénze megvenni az új Starcraft 2 epizódot, ne dőljön a kardjába.

Hirdetés

A Blizzard alapvetően jó fej, ezt ugye tudjuk. A Starcraft 2: Heart of the Swarm megjelenésének közeledtével például megnyugtatott minden rajongót: nem feltétlenül kell megvásárolnunk a játékot, multizni tudunk anélkül is. Ezt egy méretes patch teszi lehetővé, ami a Heart of the Swarm legtöbb újdonságát elérhetővé teszi mindenki számára. Van itt minden, mi szemnek-szájnak ingere. Új UI, új visszajátszási lehetőségek, új menürendszer, balanszírozott, átdolgozott egységek, és így tovább.

Ami nincs a tapaszban, az persze a lényeg: egy rakás teljesen új egység és az új egyszemélyes kampány, ami Kerrigan sztoriját meséli el. A vérbeli Starcraft 2 rajongó persze nem éri be a javítással, hanem rohamléptekkel rongyol a GameStar és a Starcraft2.hu közös megnyitó bulijára, hogy elsőként tudja meg hogyan alakul szerencsétlen hősnőnk sorsa. Az igazán rutinos gamer pedig jól elő is rendeli a játékot az sc2.gamestar.hu oldalon például. A patch a Starcraft 2: Heart of the Swarm megjelenésének napján élesedik, azaz március 12-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)