Hirdetés

Starcraft 2: Heart of the Swarm - zárul a béta lassan

|

Hamarosan kiebrudalják a bétázókat Blizzék, nyilván az utolsó szupertitkos adalékok hozzáadása előtt.

Hirdetés

Ismerve a Blizzardot, a Starcraft 2: Heart of the Swarm határozottan jó lesz. Erről érdemben nyilatkozni persze csak majd a megjelenés után tudunk, de aki már tolja a nyílt bétát, alkothatott valami képet a Blizzard üdvöskéjéről. Sajnos azonban hamarosan vége az önfeledt stratégiázásnak, ugyanis március 1-én bezár a bazár.

Sírni azért ne sírjon senki, hiszen a béta vége azt is jelenti, hogy nemsokára a boltok polcain landol a Starcraft 2: Heart of the Swarm. Aki már nem bírja idegekkel annak itt a GameStar előrendelői akció, amit igénybe véve nem csak egy Heart of the Swarm boldog tulajdonosa lehet bárki, de kap egy ajándék GameStar magazint és egy posztert is. A március 12-i megjelenés amúgy is nagyszabású esemény lesz, a világ több pontján üdvözlik hatalmas bulival az új Starcraft 2 játékot, így kicsiny hazánkban is például. A Blizzard szűkszavú - a béte lezárásával kapcsolatos - nyilatkozata szerint a cég tovább finomítja majd a játékot, hogy e-sport partnerei professzionális versenyeken is használhassák majd azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)