Hirdetés

StarCraft II - így alakul át a ladder

|

Komolyan átalakul a rangsorolási rendszer a StarCraft II-ben. A cél az átláthatóság, és a közösség igényeinek kielégítése.

Hirdetés

A Blizzard végre átalakítja a StarCraft II már picit megfáradt ladder rendszerét, és bevezetnek néhány olyan újítást, amit kifejezetten a játékosok kértek. A fenti videóban mindent megtudhattok a jövőben érkező változásokról.

A legfontosabb újdonságok között ott van, hogy a minden ligát 3 tierre osztottak le. Tisztán látszik majd a rangodon, hogy éppen melyik tierbe tartozol, és végre a játék azt is megmutatja majd, hogy mi a pontos MMR számod.

A legfontosabb újítás talán az, hogy kapunk egy progress bart, ami pontosan megmutatja majd mikor fogunk előrelépni vagy hátraesni a ladderen.

A Blizzard éppen következő hetekben vezeti be az Overwatch kompetitív módját, és a Heroes of the Storm rangsor rendszerét is mostanában alakították át. A srácok igyekeznek kiszolgálni a hardcore réteg igényeit, és reméljük, hogy ez a jövőben sem fog változni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)