Hirdetés

BlizzCon 2015 - íme a StarCraft 2: Legacy of the Void launch trailere

|

A Blizzard Nova saját küldetéscsomagjának bejelentése mellett megmutatta a BlizzCon 2015-ön a StarCraft II: Legacy of the Void utolsó trailerét is.

Hirdetés

A Nova Covert Ops bejelentésével már sok-sok StarCraft-rajongót elégedett kis lurkóvá tett a Blizzard, de az első küldetéscsomagra rábüntetett még egy piszkosul látványos StarCraft II: Legacy of the Void trailerrel is, amely miatt már tegnapra akarjuk a záróepizódot. 

Hát ez is elérkezett! A Blizzard végre lezárja a StarCraft II történetét a trilógia harmadik részével, a Legacy of the Void-dal, amely a protossokra koncentrál és nyilván nem kell mondanunk, hogy mennyire kihagyhatatlan lesz mindenki számára, akinek mond bármit is a StarCraft név. A BlizzCon 2015 nyitóceremónián megkaptuk a StarCraft II: Legacy of the Void megjelenés előtti utolsó trailerét is, így felkészülve várhatjuk a november 10-én esedékes PC-s premiert: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)