Hirdetés

StarCraft II: Legacy of the Void - új tartalmakat kapott a kooperatív részleg

|

A StarCraft 2 3.3-as frissítése a szokásos balansz dolgokon kívül új tartalmakat is hozzáadott a Co-op Missions játékmódhoz.

Hirdetés

A StarCraft II: Legacy of the Void megjelenésével bekerült a játékba a Co-op Missions játékmód, amiben egy haverunkkal az oldalunkon oldhatunk meg különböző küldetéseket. Ezt most kicsit megtoldották a 3.3-as frissítéssel.

Az egyik fontos újdonság a Mastery Level rendszer, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy minden commander kapott plusz 9 szintet. Minden új szint elérésével kapunk egy pontot, amivel fejleszthetünk egy általunk választott egységet és képességet. Ezek a bónuszok egyébként az össze commanderre érvényesek lesznek, ha egyszer megszereztük őket.

A mutator is egy új feature, ami megkeveri a már megszokott meneteket. Egyes Mutatorok például azt okozzák, hogy a munkásaink elalszanak, vagy nekiállnak láthatatlan ellenfeleket ütlegelni. A Blizzard minden héten összerak egy Mutator kihívást, amit a haveroddal együtt gyűrhettek majd le.

A Blizzard jelenleg várja a javaslatokat további mutatorokra és mutator kihívásokra. Ezekről részletesebben a fenti trailer mesél. A Co-op Missions játékmód egyébként ingyenesen is elérhető a játék Starter Edition verziójában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)