Hirdetés

StarCraft 2 - kibővül a Starter Edition

|

A Blizzard gondoskodott róla, hogy a StarCraft 2-vel teljesen ingyen szórakozhassunk órákon keresztül.

Hirdetés

Ha eddig nem vártátok volna a StarCraft 2 következő, 2.1-es frissítését például a szintkorlát emelése vagy számos más hasznos újdonság miatt, akkor talán majd az ingyenes Starter Edition kibővítése meghozza a kedvet a játékhoz.

A Blizzard hivatalos oldaláról bárki számára szabadon letölthető a StarCraft 2: Starter Edition, mindösszesen egy Battle.net accountot kell hozzá regisztrálnunk és máris élvezhetjük a népszerű stratégia egy falatkáját. A 2.1-es javítás ráadásul kibővíti az ingyenes csomagot az egyéni térképekkel (custom maps) és engedélyezi mind a három faj használatát, amivel lényegében a fejlesztők lehetőséget adnak rá, hogy annyit játszunk a StarCraft 2-vel, amennyit csak szeretnénk egyetlen peták ráfordítás nélkül. Az alábbi hangulatos videóban többek között erről és a mod-támogatásról is hallhatunk, de felbukkan a DOTA neve is:

Az új tartalmak már csak azért is kecsegtetőek, mivel a modderek nem csupán változatos pályákkal jelentkeznek folyamatosan, hanem néha teljesen új köntössel is felruházzák az alapjátékot, lásd a StarCraft Universe esetét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)