Hirdetés

StarCraft 2 - WCS Global Finals BarCraft Budapesten

|

Újra BarCraft eseményre kerül sor a Malom bisztróban, ezúttal az év legnagyobb StarCraft 2 versenyét, a World Championship Series Global Finals-t nézzük együtt.

Hirdetés

Köztudott, hogy a Blizzard a legzsírosabb falatokat mindig a BlizzCon-ra hagyja, nincs ez másképp akkor sem, ha a StarCraft 2 versenyekről van szó. A WCS egy olyan egész éven át tartó versenysorozat, ahol a kontinensek legjobbjait kiválogatva a világbajnokságot egy óriási show keretében rendezik meg.

Kis hazánk sem marad ki a jóból, hiszen lesz újra BarCraft esemény, ráadásul helyszínül a páratok által talán már ismert Malom bisztró fog szolgálni. Kivetítővel, hangfalakkal, igényes környezettel, konzolokkal és mindennel, ami csak kell. Az eseményen természetesen teljesen ingyenes a részvétel sőt, az se baj, ha nem is vagy képben nagyon a Starcrafttal, hiszen remek lesz a hangulat, tolmács meg akad bőven.

Mivel a verseny Amerikában van, a mi időzónánkban egy kicsit későre fog esni, íme a hivatalos menetrend:
2013. november 9., szombat
20:00 | kapunyitás
20:30-21:00 | WCS megnyitó
21:00-00:00 | Elődöntők
00:00-00:30 | WCS show
00:30-02:30 | Döntő

Tehát szombat este 8-tól hajnali 3-ig fog tartani a buli, de a hangulat miatt érdemes lenézni akkor is, ha esetleg nem tudtok végig maradni. A pontos cím 1095 Budapest, Soroksári út 48., a nagykapun belépve egyenesen szemben található a Malom bisztró. A bisztró erre az alkalomra ital- és ételakciókkal vár benneteket, további részletekért látogassatok el az esemény Facebook oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)