Hirdetés

StarCraft Cartooned - már kapható a StarCraft rajzfilmesített változata

|

Hivatalosan is megjelent a játékhoz készült grafikai mod, amivel egycsapásra sokkal aranyosabbá válnak még a zergek is.

Hirdetés

A Carbot Animations már régóta készít rövidebb-hosszabb videókat, amelyekben elég egyedi stílusban és meglehetősen viccesen mutatja be a Blizzard különféle játékait. Már korábban bejelentésre került, hogy érkezik egy grafikai átalakítás a StarCraft Remasteredhez a srácok egyik sorozata alapján, és most végre meg is jött a csomag.

Hirdetés

A StarCraft Cartooned gyakorlatilag teljesen átalakítja a Blizzard klasszikus RTS-ének felújított változatát, így nemcsak a játékbeli épületek, egységek és maga a pálya változik meg, hanem például a kampány alatt látható átvezető részek is új külsőt kapnak. Carbot követőinek valószínűleg nagyon ismerős lesz ez az egész új látványvilág, mivel az szinte egy az egyben a videós brigád StarCrafts sorozata alapján készült el.

Kedvcsináló gyanánt pedig lessétek meg a mod hivatalos trailerét, amihez a srácok még a Brood War intrójának egy részét is felhasználták. Persze itt-ott módosítottak rajta.

Ha megvásárolnátok a rajzfilmes csomagot, akkor látogassatok el a Blizzard online boltjába, ahol 9,99 euróért, azaz picivel több mint 3200 forintért fel is markolhatjátok azt. Hogy tetszik az átalakított verzió?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)