Hirdetés

StarCraft és Alien szobrok - valaki adjon munkát ennek a srácnak

|

Munkát keres. Otthon, unalmában szobrokat farigcsál. Nem is lenne említésre méltó, ha nem lennének olyan alkotásai, amelyektől letettük az állunkat a földre.

Hirdetés

Egy DevintArt felhasználó képeibe futottunk az interneten, akinek most már komolyan drukkolunk. A yanchuan111 kódnéven futó kínai emberke munkái ugyanis egészen elképesztőek.

Nem tudom, hogy a Blizzard, a Capcom, a SEGA, vagy bármelyik hollywoodi stúdió belefut-e ezekbe a képekbe, de szívből remélem, hogy igen, mert yanchuan111 nem a lassítósávban hengergeti azt a bizonyos tehetséget. StarCraft és Alien szobrokat farigcsál, illetve a Resident Evil sem hagyja hidegen, a képeit látva tényleg leesett az állunk. Nézzétek, ámuljatok, kívánjuk neki a legjobbakat. És munkát is, megérdemli.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)