Hirdetés

StarCraft Ghost - még nincs minden veszve

|

Feltámad hamvaiból az évekkel ezelőtt eltemetett StarCraft akciójáték?

Hirdetés

A Blizzard egyik fejlesztője, Matthew Burger dobta be a pletykabombát az éterbe. Az OPM-nek adott interjúja során egyetlen mondattal sikerült felkeltenie a rajongók kíváncsiságát: „Jegeltük a projektet, de nem temettük el.”

Viszonylag egyértelmű válasz volt ez a kijelentés arra a kérdésre, hogy a StarCraft Ghost még mindig fejlesztés alatt áll-e. Arra viszont, hogy vajon meg is jelenik-e valaha, már csak annyit reagált, hogy „talán”, de ez még így is jó hír lehet azoknak, akik nem adták fel teljesen a reményt. És sokan vannak így, hiszen a StarCraft Ghost 2002-es bejelentését követően már több videó is előkerült a játékról, melyek szerint az már bőven játszható állapotban volt. Én őszintén szólva nem sajnáltam, hogy a fejlesztők akkor más sorsot szántak Novának,de kíváncsi lennék, hogy mit hoznának ki belőle a Blizzardos srácok egy korszerű játékmenettel megtámogatva, főleg most, amikor már - hála a StarCraft II-nek - sokkal jobban ismerjük a szőke ghost leányzót, mint annak idején.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)