Hirdetés

StarCraft: Ghost - Újra kísért

|

A jelek arról árulkodnak, hogy a Blizzard még nem számolt le végleg a StarCraft: Ghost akció-TPS ötletével

Hirdetés

UPDATE: kiderült, hogy egy Blizzplanetről indult félreértés a dolog, thx to starcraft2.hu 

 

A Blizzard háza táján a közelmúltban meglehetősen lesújtó híresztelések kezdődtek a StarCraft: Ghost jövőjét illetően. Az senkinek nem lehet kérdés, hogy a StarCraft univerzuma elbírna, mi több, egyenesen szomjazik egy lopakodáson alapuló akció-TPS játékért. Blizzardéknál ezt a szerepet szánták volna a StarCraft: Ghost-ra, amiben egy Nova nevezetű csinos Terran Ghost katonacsajjal kellett volna aprítani a Zergeket és Protossokat. Ahogyan az a Blizzard játékoknál lenni szokott, a még félkész StarCraft: Ghost is hatalmas rajongótáborra tett szert, attól függetlenül, hogy a PC-t mellőzve eredetileg PS2-re és a bejelentéskor még meg sem jelent Xbox-ra készült volna el. Aztán a projekt valahol megakadt. Annak ellenére, hogy a készítők mindvégig a munkálatok szüneteltetését hangoztatták, szívünk mélyén már-már temettük a játékot, amire még egy lapáttal rátettek a neten olvasható „Cancelled" plecsnik.

 

starcraft-ghost.jpg

 

Jó szellemhez illően a StarCraft: Ghost azonban mind a mai napig visszajár kísérteni. Még év elején röppent fel a hír, hogy még sem került kukába a játék, mert nem szerepelt a neve a Blizzard halállistáján. A mai híresztelések pedig egy Blizzardos munkatárs, nevezetesen Jeff Kang köreiből indultak ki, aki a Korea Gaming Conference hamarosan kezdődő rendezvényén fog előadást tartani a Diablo 3-ról. Nem mellékes, és a híreszteléseket is kiváltó dolog pedig az, hogy a Kang adatlapján olvasható hivatalos titulusai között a „StarCraft: Ghost környezetének dizájnere" is szerepel. Nem létező játékon elég nehéz lehet dolgozni, nem?
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)