Hirdetés

Új projekten dolgozik a StarCraft II vezető dizájnere

|

A Blizzard egyik készülő játékán dolgozik majd az egykori profi játékos.

Hirdetés

David Kim, a StarCraft II vezető gameplay dizájnere a játék hivatalos fórumán jelentette be, hogy mostantól a kiadó egy másik divízióját erősíti.

Eljutottam a karrierem azon pontjára, amikor úgy érzem, ideje új dolgokat megtanulni és felfedezni, továbbfejlődni, mint játékdizájner. Az új projekt is a Blizzardé, úgy hogy remélem, hogy ez a játék is legalább olyan fantasztikus lesz, mint amilyenek a StarCraft II-vel és annak közösségével kapcsolatos élményeim.

Mivel egyelőre nagy a titkolózás a projekt körül, valószínűleg nem a StarCraft remasteredről van szó. Nemrég a Heroes of the Stormon és StarCraft II-n dolgozó Dustin Browder is egy titokzatos projekten kezdett dolgozni, valószínűleg ugyanezen. Ha a Blizzard ekkora nevekkel pakolja tele a csapatot, akkor okkal vagyunk izgatottak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)