Hirdetés

Egy modder a StarCraft II-ben alkotja újra a Diablo II-t

|

Az elszánt rajongó még mindig dolgozik a Diablo II remake-elésén, és egyre jobban halad, amit egy 12 perces videóval be is bizonyított.

Hirdetés

A StarCraft: Remastered után rengeteg rajongó a Diablo II újrakeverését várná a nagy B-től, de egyelőre a Classic Games csapat az SC:R egyengetésével és a WarCraft III patchelésével van elfoglalva. Addig is, egy elhivatott Diablo rajongó tovább dolgozik saját remake-jén a StarCraft II motorjával.

Az RTS térképkészítő eszköztára van olyan súlyos, hogy komplett játékokat lehet benne összehozni. Ettől függetlenül nem egyszerű projektre vállalkozott az ifjú modder, aki már 2014 óta dolgozik a Curse of Tristramon. Etienne Godbout néhány hete egy új videót is mutatott, amiben 12 percen át nyüstöli a játékot:

Godbout az Indiegogón keresztül keresi a támogatókat, amibe már beleköthetne a Blizzard, de úgy tűnik, hogy (legalábbis egyelőre) nem szúrja a szemüket a dolog. Már csak az a kérdés, hogy vajon tényleg elkészül-e valaha a projekt. Az ilyen fan remake-ek ritkán kerülnek befejezésre. Élő példa erre az Armies of Azeroth, ami egy éve nem hallatott már magáról. Reméljük a Curse of Tristram nem jut erre a sorsra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)