Hirdetés

StarCraft II - hamarosan láthatjuk, mennyit fejlődött a DeepMind mesterséges intelligencia

|

Holnap élő adásban mesélnek a fejlesztők a közös munka gyümölcséről.

Hirdetés

Még 2016-ban a Blizzard és a Google bejelentették, hogy ráeresztik a DeepMind tanuló AI-t a StarCraft II-re. Az azt követő évtől a fejlesztők folyamatosan tömték a rendszert visszajátszásokkal, melyek segítségével az intelligencia egyre ügyesebbé vált.

Hirdetés

Legutóbb tavaly novemberben kaptunk friss infókat a projektről. A hírek szerint az MI elkezdte munkásokkal bombázni az ellenfelét és 50 százalékos győzelmi aránnyal sikerrel is járt az Insane bot ellen. Ezt követően a Blizzard elkezdte valódi játékosok visszajátszásait megetetni az intelligenciával, aminek hatására a DeepMind megtanulta az alapvető makró stratégiákat és már hatásosan védekezett olyan korai taktikák ellen is, mint a cannon rush.

Ez alig három hónapja volt, most viszont a fejlesztés egy újabb mérföldkőhöz érkezett, amivel kapcsolatban minden információt meg akarnak velünk osztani. Ezt holnap egy élő adásban fogják megtenni a StarCraft Twitch csatornáján és a DeepMind YouTube csatornáján keresztül, pontban este 7-kor. Akit érdekel a téma, az ne maradjon le a műsorról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)