Hirdetés

StarCraft II: Heart of the Swarm - a zergek Budapestet támadják

|

Már a nyakunkon van a StarCraft II: Heart of the Swarm megjelenése, és Budapest sem marad semleges terület.

Hirdetés

A Blizzard igen nagy figyelmet szentel a StarCraft II: Heart of the Swarm premierjének, világszerte hatalmas programokkal és izgalmas eseményekkel emlékezhetnek meg a dátumról a rajongók.

Természetesen a GameStar szerkesztősége sem maradhat ki az ünneplésből, hiszen nálunk régóta előrendelhető a StarCraft II: Heart of the Swarm (ajándék poszterrel és a 2013/01-es GameStar magazinnal). A hazai rajongók érdeklődését mi sem mutatja jobban, minthogy rövid időn belül elkapkodták a raktárunkon levő gyűjtői változatokat, csak Kerrigan lélekjelenlétének köszönhető, hogy sikerült utánpótlást szerezni egy Terran konvojból.

Tehát március 11-én 20:00-tól a Millenáris Park Fogadójában kezdődik a StarCraft II: Heart of the Swarm nyitó bulija, ahová ingyenes a belépés. A zerg fenyegetettség ellenére olyan programok várják a résztvevőket, mint az értékes nyereményekért indított StarCraft kvíz, de lesz még Blizzard hangutánzó verseny és 18 éven felülieknek StarCraft II koktél is.  

Érdemes az előrendelőknek (akár GameStar, akár StarCraft2.hu, akár MeexGames vásárlók) ekkorra időzíteniük a kópiák átvételét, hiszen ha így cselekednek, egy ajándék póló is jár csomagjuk mellé. A buli egészen hajnali egyig tart, akkor úgyis lerohanják a jelenlévőket a zerg hadak, mindenki háborúba indulhat egy StarCraft II: Heart of the Swarm példánnyal a kezében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)