Hirdetés

StarCraft II: Heart of the Swarm - ismét rendelhető a gyűjtői változat

|

A GameStar előrendelői akció keretében ismét rendelhető korlátozott darabszámban a StarCraft II: Heart of the Swarm gyűjtői kiadás.

Hirdetés

Március 12-én érkezik a StarCraft II második hadjárata, a Heart of the Swarm. A történet a zergekkel a középpontban folytatódik, miután Kerrigan (eldobva a nehezen kiharcolt új élet lehetőségét) az egész rajt Mengsk ellen vezényli.

Érdemes nálunk előrendelnetek a játékot, hogy ti is kaphassatok egy GameStar magazint és egy StarCraft II: Heart of the Swarm posztert ajándékba. Most külön öröm, hogy a korábban elfogyott gyűjtői változat ismét rendelhető korlátozott darabszámban. 

Ha megvolt az előrendelés, akár velünk együtt is ünnepelhetitek a megjelenést hétfőn, azaz a március 11-én megtartott launch partyn. Rengeteg érdekes programmal várunk titeket a Millenáris Park Fogadójában ahol akár a GameStar stábjával is lepacsizhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)