Hirdetés

StarCraft II: Heart of the Swarm - ütős launch trailer

|

Március 12-én megrohamoznak minket a zergek, de addig is érdemes megtekinteni a játék legújabb előzetesét.

Hirdetés

Világszerte hatalmas érdeklődéssel várják a játékosok a Blizzard következő nagy dobását. Mi magyarok sem maradunk ki a jóból, és akinek kedve van, az a GameStar szerkesztőségével is együtt ünnepelheti a StarCraft II: Heart of the Swarm megjelenését. Már a régi népdalok is megénekelték, hogy tavaszi szél zerget áraszt, de mielőtt ez megtörténne, érdemes megnézni a legfrissebb „Vengeance” címrű mozgóképet.

A trailer a már korábban látott áll leejtő percek mellett rengeteg új jelenettel kecsegtet, melyeket továbbra is a megszokott Blizzard minőségben élvezhetünk. Az alábbi videóban Sarah Kerrigan a szemünk láttára változik a Pengék Királynőjévé és rettentő haragjával olyan bosszúhadjáratot indít, amely mindent elpusztíthat. Vajon van még remény Jim Raynor számára?

A Vengeance című előzetes a ma esti Blizzard event során debütált a Twitch.tv adásán keresztül, és nem kisebb név konferálta fel, mint Chris Metzen, a cég alelnöke. A StarCraft II: Heart of the Swarm március 12-én kerül a boltok polcaira, de még mindig nem késő előrendelni tőlünk és exkluzív ajándékokat kapni a csomag mellé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)