Hirdetés

StarCraft II: Heart of the Swarm - dalra fakadtak a rajongók

|

A The Wanted fiúcsapat egyik legnagyobb slágerét parodizálták a StarCraft 2: Heart of the Swarm új-zélandi rajongói.

Hirdetés



Nézzétek el nekem, hogy a mai napig sosem hallottam a brit The Wanted formációról, ami a klasszikus New Kids on the Block, Backstreet Boys, 'N Sync Take That, Blue stílust próbálja továbbvinni a huszonegyedik századba.
No kérem, az ötfős, 2009 óta aktív csapat nevéhez kötődik a YouTube-on közel 42,5 millió nézővel büszkélkedő Chasing the Sun videoklip, amit az új-zélandi Viva La Dirt League dolgozott át a StarCraft II: Heart of the Swarm debütálása alkalmából Chasing the Swarm címmel. Miután megnéztem és meghallgattam őket, kénytelen vagyok kijelenteni, hogy bizony hiányoztak az éjszakába nyúló launch partyról.

Zergekkel



Zergek nélkül



Melyik a jobb?




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)